Kursstart

Nu har vi kört igång med år två på mental tränarutbildningen i Norrvalla. Riktigt roligt att träffa alla kurskamraterna och att få sätta igång hösten tillsammans. Förra året låg fokus på oss själva och vi tränade oss bl.a. i fysisk och mental avslappning, att få en bättre självbild och självkänsla, att lägga upp mål och att lära oss hantera stress. I år ska vi studera coaching med klientfokus. På våren kommer vi också att arbeta med egna klienter som provkaniner. Spännande.


Jag har ju ett antal studieår i ryggsäcken men aldrig har jag tyckt att det varit så roligt att studera som nu. Nu syftar jag på själva studierna, för studielivet på peffan var nog bra på alla sätt. Att få en utbildning bra och ändamålsenlig är inte alltid lätt, men hittills ligger den här utbildningen väldigt nära hundra procent. Jag bekostar mina studier själv och det har visat sig vara en bra investering.

Vad som händer efter att studierna är slutförda i maj 2017 är tillsvidare ett frågetecken. Det jag vet med säkerhet är att jag kommer att arbeta med mental träning på ett eller annat sätt. Jag gör det redan nu men nästa steg är att starta eget. Idéerna är många och det blir garanterat en intressant utmaning att få en fungerande helhet av det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *