TJÄNSTER

Jag erbjuder tjänster inom mental träning och hållbar utveckling, både på plats och virtuellt. Mitt arbetsområde är hela Finland med startpunkt i Vörå eller Raseborg för fysiska träffar.

Är det något du letar efter men inte hittar? Ta kontakt och så hittar vi en lösning.

Föreläsningar/Kurser

Föreläsningar och kurser skräddarsys enligt målgruppens önskemål inom temaområdena hållbar utveckling, avslappning, självkänsla och självförtroende, mål och motivation, stresshantering, attityd, koncentration och livsglädje. Programmet anpassas enligt gruppens storlek och tidsram.

Exempel på föreläsningar/kurser:

Mental träning i vardagen

Hur hushåller vi våra egna resurser så att vi orkar och har energi? Strävan efter att bli “fysiskt fit” är stor idag, men hur ligger det till med vår mentala styrka? Vad innebär det att vara ”mentalt fit” och hur kan du på egen hand träna din mentala styrka?

Föreläsningen ”Mental träning i vardagen” ger dig konkreta tips och verktyg som är användbara då vardagen utmanar. Du behöver inte vara en idrottare för att behöva mental styrka. Alla prestationer är lika viktiga, både stora och små. Vi utmanas hemma, på jobbet, på fritiden och i våra relationer

Självkänsla i ett nötskal

Hur låter din inre dialog och hur bra kompis är du med dig själv? Under föreläsningen reder vi ut begrepp som självkänsla, självförtroende och självbild. Vilken betydelse självkänslan har för vårt mående och hur vi själva kan bidra för att stärka vår egen självkänsla. Tips och verktyg ingår! 

Stressa rätt!

Hur kan jag fördela mina resurser så att jag orkar med både jobb och fritid? Pressen, ovissheten och förändringar skakar om oss dagligen. I dagens värld är det utmanande att upprätthålla sin egen arbetsförmåga. I föreläsningen “ Stressa rätt!” fördjupar vi oss i hur vi på ett medvetet sätt kan hantera den egna stressnivån med konkreta verktyg.

Mera glädje med färre prylar

Kan livet bli bättre och enklare med färre prylar? Utmana dina tankesätt och låt oss inspireras tillsammans. Under föreläsningen gräver vi i vad vi har för anknytning till de prylar vi har och varför vi ibland kan ha utmaningar med att rensa i det vi har. Många drömmer om färre saker medan andra vill ha mera. Hur stor betydelse har prylarna vi lever med i våra liv? Styr de oss eller styr vi dem? Tillsammans går igenom vad som händer i vårt mentala rum då vi minskar mängden saker i vårt fysiska rum.

Individuell träning

Vid individuell träning byggs träningsprogrammet alltid upp enligt adeptens behov och önskemål. Vi träffas enligt överenskommelse fysiskt eller virtuellt.  För att nå bestående resultat rekommenderar jag att vi träffas minst 3-5 gånger.

Pris för individuell träning:

80 euro/gång (inkl. moms 24 %)

Studerande, arbetssökande och pensionärer erhåller en rabatt på 10%.

En träff tar ungefär en timme. Den första träffen tar lite längre så du kan räkna med ca. 90 minuter. I priset ingår förutom träffarna även ett träningsprogram som anpassas och byggs upp enligt dina önskemål och behov.