What next?

Tänkte uppdatera läget kring mina planer i att starta eget. Under januari månad har jag medvetet tagit det lite lugnare eftersom jag känt att min kropp varit i stort behov av vila efter höstens rumba. Känner mig mycket mera utvilad nu. Det viktigaste är nog att själva företagaren är i skick tänker jag, så det har varit en viktig investering.

Jag besökte Startia i januari och min plan är nu att skriva ihop en affärsverksamhetsplan och att ansöka om startpeng. Målet är att på heltid kunna livnära mig på mental träning så det skulle sitta fint med lite klirr i kassan. Så för att få det här gjort så har jag anmält mig till en kortkurs i att starta eget. Kursen ordnas av Yrkesakademin och hålls på Norrvalla här i Vörå under februari månad. Jag är väldigt överraskad över hur jag igen en gång har möjligheten att utbilda mig själv här i Vörå. Skönt att slippa körandet in till Vasa också.

Jag tycker om att studera på egen hand, men jag tycker ännu mera om att gå på kurs. Jag är ungefär lika mycket i mitt rätta element som pedagog som elev. Så jag ser verkligen fram emot kursen. Sedan får vi se hur det går med att sitta på skolbänken under kvällstid. Det är kanske inte rätta tidpunkten för mig, men då ämnet är tillräckligt intressant så ska det nog gå det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *