NY HEMSIDA

Det kom en tid då jag allt oftare märkte att alla uppdateringar, finlir och förändringar som jag ville göra på min hemsida inte gick att genomföra. Därav har min hemsida nu bytt layout och funktionerna borde nu vara mer tydliga för er som läser. Annars borde allt fungera som vanligt, hoppas jag.

Största förändringen för mig är att jag nu har min hemsida på wordpress.org istället för wordpress.com. Det betyder att jag gör mera själv då jag ska förändra på något utan att det tillför en massa kostnader (läs: jag panikskriver till min IT-nisse som kommer till min undsättning). Nu finns även mycket bättre möjligheter när det kommer till att utveckla sidan. WordPress.com fungerade bra som min första hemsida och har tjänat mig väl men nu är det dags att gå vidare.

Sedan har jag länge känt att jag som tvåspråkig kunde utnyttja mina språkkunskaper bättre. Jag jobbar med att undervisa i finska och använder både svenska och finska i min vardag. Dessutom erbjuder jag mina tjänster på båda språken. Då tycker man ju att det är rimligt att även bloggen finns på två språk.

Så för dig som läser bloggen på svenska så är det inte så stor grej men för mig är det STORT att blogga på två språk.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *