ÅRET 2018 BAKOM TAKANA

Dags för att ta en titt på året 2018 och dra en liten sammanfattning. Är väldigt tacksam över året som gott och allt det har gett mig. Speciellt tacksam över dem som stött, hjälpt och ställt upp. Det har varit stort fokus på att bygga upp en vardag som fungerar energimässigt och ekonomiskt. Livet har bjudit på kullerbyttor i år, speciellt nu under slutet av året, så jag kommer i den här årssammanfattningen att enbart att ta upp några ljusglimtar från 2018. 

Läs också:
Året 2017 bakom takana
Året bakom takana 2016
Året 2015 bakom takana
Året 2014 bakom takana

Den största, bästa och viktigaste händelsen var att bli moster till en liten tös i slutet av september. Att vi dessutom bor bara några kilometer ifrån varandra till vardags så är ju toppen. Jag är glad över all den tid som jag fått tillbringa med nära och kära under året. Det blir ju aldrig tillräckligt men ändå.

Gick upp i arbetstid på skolan vilket innebär ekonomisk trygghet speciellt under skolloven. Trivs otroligt bra med min arbetssituation med företagandet som bisyssla. På det här sättet kan jag kombinera mitt intresse för pedagogik och mental träning på heltid. Har börjat samarbeta med Younium i Ekenäs där jag tar emot kunder och Lyfte i Karis med föreläsningar.

Året har kanske inte varit det bästa bloggåret men däremot så har jag insett hur mycket jag trivs med skrivandet. Därför kommer jag att satsa lite mera på bloggen under nästa år. Nästa inlägg kommer att dyka upp på min nya hemsida. För dig som läser sker ingen annan förändring än att utseendet kommer att ändra en aning. Tänk att bloggen Livet Bakom Takana funnits redan i fem år. Skål på det! 

Gott Nytt År 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *