Bla, bla, bla…

Ni vet hur det kan gå ibland då man vet exakt vad man borde få gjort och så hittar man på allt annat istället. Jag har absolut inget vettigt att skriva men här är jag nu. Däremot har jag en föreläsning som ska förberedas dit man ännu ryms med om man råkar hänga i knutarna på torsdag. Var inte oroliga, den blir nog färdig till torsdag! Kanske behöver jag lite skriva lite vardags svammel för att komma igång. Så var ska jag börja…

hmm

Jo, det är kallt! Men vitt och soligt. Dagarna har blivit längre igen, har ni märkt det? Har varit lite förkyld den senaste veckan men det börjar ge sig. Enligt mina kalkyleringar så börjar sportlovet redan nästa vecka. Så nu undrar jag vart januari försvann? För jag tycker det precis var jullov. Läser mycket om hållbar klädkonsumtion och virkar disktrasor om kvällarna. Vill ta ett steg mot att bli en bättre klädkonsument också på loppis men är ganska okunnig inom området. Tipsa gärna om ni hittar något som kunde intressera mig! Läser ju nog Elins blogg men finns det fler som bloggar inom samma tema? Tacksam för svar!

Okej, det var bra så. Tack och hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s