Årets sista bär

Vi har varit ganska usla bärplockare i år. Likt ifjol, gjorde jag en svängom till kärret med grannen. Inte för att det fanns så mycket tranbär och plocka, men det är alltid en bra orsak att fara iväg. Det som lockar mest är den friska luften, kaffet och snarvlet. Världen blev naturligtvis lite förbättrad i samma veva.


För att vara riktigt ärlig så har jag ännu tranbär kvar från förra året. Smaken är ganska dominant så de går inte så mycket åt. De är trevliga att sätta på som ”topping” på sötare smoothies eller så kan man göra muffins. Här är receptet på glutenfria muffins med tranbär som jag vevade ihop förra hösten. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s