Vegorätt

Vill tipsa om ett vegetariskt matprogram som jag kom över häromdagen och som även kan ses i Finland via nätet. Programmet har fått en hel del kritik. Ni vet, så där som folk kan bli när någonting nytt och innovativt dyker upp. Provocerade över att normen bryts. Men en får tycka vad man vill, för det här programmet tilltalar mig och ger mig den inspiration jag behöver. Ett riktigt, riktigt bra program så här långt och garanterat så håller både stil och standard ända ut.

Bildkälla

Jag njuter av landskapen och den allmänt harmoniska och lätta stämningen i programmet. Den beskriver den ”slow-trend” som allt fler börjar hitta till. Det lyser igenom att de här kvinnorna tycker om det de gör och brinner för det. Genuin och fin helhet. 

Speciellt bra tycker jag om att mjölken, sockret och glutenet är borta ur de flesta av recepten. Bra, eftersom jag själv är känslig för dem. Dessutom utnyttjas mycket av

den skörd som finns tillgänglig för oss här i norden och det tycker jag att är fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s