Livet bakom takana goes facebook

Jag har länge funderat på det här med hur jag ska marknadsföra mina nya inlägg bättre. Jag menar, de som följt mig under en längre tid har säkert märkt att krutet inte riktigt räcker till att blogga varje dag. Snarare några gånger per månad. Så det kan vara knepigt att veta när det lönar sig att titta in här. När det finns något att läsa och framför allt, att minnas att bloggen finns, lever och existerar.

Varje gång jag länkat blogginlägg på min privata facebook-konto har besökarantalet varit extra högt. Och vilka kommentarer sen! Väldigt sporrande, uppmuntrande och enkelt att kommentera via facebook. Det ger mig mycket, för vem går nu inte igång på uppmuntran och bekräftelse? Älskar feedback.

Så då tänkte jag att tusan, nog ska ju bloggen ha ett eget forum på facebook. Ett forum som är öppet för alla och ett ställe där jag kan länka till alla mina blogguppdateringar.

 Välkommen att gilla Livet bakom takana på facebook (klicka här) medan jag försöker klura ut hur WiFi fungerar på min nya kamera. Spännande det här med teknik, verkligen.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s