Underbara Clara i Vasa

Visst noterade jag för evigheter sedan att Underbara Clara, en av mina favoritbloggare, kommer till Vasa i april och drar en föreläsning. Ända tills igår så funderade jag kring huruvida jag ska orka gå eller inte. Måste ha varit väldigt trött i min tankegång, för det är ju självklart att jag ska gå.

Till all tur så fanns det platser kvar ännu. Huh! Så nu är jag både taggad och anmäld. Läsa om evenemanget kan man göra här och anmäla sig här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s