En sista sneak peek

Riktigt, riktigt snart är detta projekt färdigt. Några små detaljer ännu, slutstädning och sådant. Alltså vi har ju hållit på en hel evighet med det här nu, men det har nog varit värt det. Snart ska jag lägga upp en bildserie på hur det såg ut innan också. Vad spännande det ska bli, även för mig att få rota lite i arkivet och se vad vi åstadkommit. Det är så svårt att själv se förändringen när man hela tiden lever i den.


I väntan så tänker jag ta mig en dusch, bara för att jag äntligen kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s