Lite om yoga

Nu har jag avslutat Yogacamp och känslan är wunderbar. Några dagar gick jag över, det gör ingenting. Vissa dagar är bara inte en yogadag i mitt liv. Hur som haver blev det en bra start på detta år för mig. Nu står jag ändå inför det stora valet av vad jag ska hitta på till nästa för att upprätthålla mitt yogande. Det jag märker är att ju oftare jag yogar, desto bättre. Det får mig att landa och hitta fokus, och då orkar jag bättre.

Mera videon som Adriene laddat upp, kan du hitta här. Kommer antagligen själv att botanisera ännu en tid i hennes sortiment. Märker att jag behöver någon som lite snackar med mig medan jag yogar och påminner mig om att andas, le och släppa taget om alla onödiga tankar i huvudet.

Postkort designat av Roman Lucio Martinez, kusin till Adriene.

Precis som det står på kortet som Adriene mejlade under Yogacampen, så gäller det att hitta det som känns bra för var och en. Så en liten utmaning har jag här att hitta det som känns bra i min kropp. Ska bli bättre på att lyssna på vad kroppen signalerar att den behöver. 

Min vän Joije publicerade för en tid sen ett inlägg om hur man kommer igång med yogandet, en riktigt bra lista på tips. Bra saker att tänka på även om man redan yogat en tid. En annan som skriver om yogandet och tankar omkring det är Marica Hinders, hennes blogg hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s