Tacka vetja jullov

Plötsligt inser jag att det är julafton inkommande vecka. De senaste veckorna har gått snabbt speciellt då jag hoppade in som vikarie de sista två veckorna innan jullov. Lite julfest, juldans, julgröt och julpyssel har levererat julstämning då vädret inte gör det.Så nu kan julfirandet börja här på hemmafronten. Firandet går ut på att inte ha några storslagna planer och att ta det lugnt. Ta farväl av den mörka tiden och välkomna de längre dagarna och så småningom också ljuset. Överlag så prioriterar jag numera att ladda upp under den mörkaste tiden. Det gör också naturen. Att slita slut sig just innan jul är nog människans eget påfund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s