En titt i badrummet

Ett av våra mest omfattande (och dyraste!) projekt i huset är vårt badrum. I princip allt har rivits ut och byggts upp på nytt. Nu har kaklandet kommit igång och jag är så nöjd med valet av väggkakel att jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig.


Naturligtvis så är det Handymannen Sinisalo som håller i trådarna. Joakims kompis var med här hela dagen igår och hjälpte till. Min främsta uppgift har varit att sköta bespisningen, uppvärmningen av bastun och att övervaka arbetet. Uppgifterna passar mig väldigt bra och arbetet fortlöper smidigt så. 

Idag har arbetet fortsatt. Det är en fröjd för ögat att se skivorna av gips täckas in med fräscha kakel, vägg för vägg. Några rynkor har jag eventuellt hunnit orsaka med mina krav på kakel, men tydligen så var det inga större problem att fixa tegelformation av vitt kakel på väggarna.

Däremot så kan golvet bli lite mer utmanande. Det ska vara rutigt med svarta och gråa kakel. Fogmassan på väggarna kommer att vara ljus medan den på golvet blir mörk. Oj, vad roligt den dagen jag kan laga ett omfattande inlägg om hur det var innan renoveringen började.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s