Stockväggen vilar

Så här ser nu stockväggen ut efter första omgången. Jag tog tillvara ett tips som jag fick via en vän på facebook om att låta väggen vila. Så den får vila tills jag hittar på något. Eller så blev den färdig, inte vet jag.
Färgen på väggen är i varje fall riktigt okej nu då allt skräp och smuts kom bort. Jag använde mig enbart av vatten då jag rengjorde väggen. Verktyg som användes var täljkniv, hammare, kofot, skruvmejsel och dammsugare. Om jag blir riktigt hurtig här i dagarna så tar jag ännu en omgång med borste och såpa. Men det kan också vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s