Inre ro

Jag skulle ljuga om jag skulle påstå att jag är en lugn och harmonisk person hela tiden. Ännu mer om jag skulle säga att jag alltid har klart för mig vart jag är påväg och vad jag ska ta mig till. Den största lögnen skulle vara att jag inte stressar, exploderar, gråter, känner mig rädd, osäker och besviken om vartannat.

Men jag har hittat något som hjälper mig att finna en inre balans. Något som hjälper mig att följa min inre röst. Någon som stöder mig när jag faller och hjälper upp mig igen. Ett verktyg som finns med i alla lägen.


Mitt verktyg är jag själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s