Ta sig ett dopp

Att simma har alltid varit viktigt för mig. Jag är uppväxt vid ett litet träsk och där har vi minsann tillbringat mycket tid under hela min uppväxt. Lite feg har jag blivit med åldern men i och med att Joakim delar mitt intresse för vatten, så blir det av att ta dopp.

Nu har vi en bit till närmaste vatten, men med cykel kommer vi till närmaste strand på en kvart. Vi kallar den för ”myrgropen”, eftersom det egentligen är en sandgrop där stranden kryllar av myror. Men vattnet är riktigt klart och där är man i tryggt förvar från myrorna. Vi har också ett annat ställe som likt myrgropen är en sandgrop, nästan lika nära också.

När vi längtar till havet så tar vi ett dopp i Oravais eller så åker vi ut till skären. Under sommaren har vi nästan alltid handduk och simdräkt med i bilen. Vart vi än far. För säkerts skull. I fall det på vägen skulle finnas en möjlighet att ta sig ett dopp. Och vad är nu bättre en ett spontant dopp en varm sommardag?


Skönt med sommar. Verkligen. I år är värmen lite sen, men den kommer nog.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s