Det händer i köket

Det är visserligen redan en tid sedan som vi målade väggarna i köket, men tydligen så har jag glömt bort att dokumentera det senaste här på bloggen. Panelen som Joakim lagat upp på väggarna fick torka en tid innan vi satte igång med målandet. Två varv drog vi igenom ytorna med Biofarbens Savimaali. Listerna fattas ännu och några små detaljer, sen börjar ytorna vara på det klara i köket.

Golvplankorna fick också stå och torka en tid innan jag drog igenom ytan i två omgångar med Biofarbens oljevax. Inte lika luktfri som Savimaali, men inte obehagligt stark heller. Vaxet är inte heltäckande och träet syns igenom.


Spisfläkten har så där halvt hittat sin plats på väggen, fönstret är bytt, elen kopplad och batteriet är på plats. Vi har börjat slipa arbetsbänkarna som består av gamla golvbrädor från farstun. Köksskåpen bygger vi själva, så det lär nog ska ta en tid innan köket står helt färdigt.


Projekten här inomhus känns lite ointressanta den här tiden av året. Men tur så finns det tusen andra projekt att sysselsätta sig med där ute. Nu låter det säkert som om vi sku bedriva något slag av arbetsläger här. Men så är det nog inte hemma hos oss. Soffan och diverse andra bekväma ställen slits nog också. Det är ju där idéerna till projekten föds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s