Nybliven Martha

Svaren till det flesta frågor jag har gällande hushållning så hittar jag på Martaförbundets hemsidor eller på finska Marttaliittos sidor. Senast i helgen slog jag upp hur man putsar sitt silver i köket med hemma knep då grannen undrade. Jag är en sådan där ”ung hemmatant” och har redan en längre tid gått och funderat på att bli Martha.

Sagt och gjort, nu har första medlemstidningen anlänt i min postlåda.Jag slukar och är nöjd så tusan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s