Byteshandel

Här på landet är det byteshandel som gäller när det kommer till saker, mat och tjänster. Det är roligt och så blir man på gott humör. Om man har något överlopps så bjuder man ut det åt grannarna. Det kan vara möbler, kärl, skörd, plantor, you name it. Behöver man hjälp så frågar man grannen och han/hon kommer på direkten. Det är roligt att få hjälp och naturligtvis så ställer vi också upp och hjälper till där vi kan. Inga pengar involverade uan här är det tjänster och gentjänster som gäller.
För ett par veckor sedan var jag hos en av grannarna och grävde upp några körsbärträd och en saskatoon buske. Deras körsbärsträd hade spridit sig, så vi grävde upp plantorna och placerade dem på vår gård istället. Hoppas de tar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s