Ny nummerskylt

Lite motigt var det nog att ta sig ut på gården i regnet idag. Hade inga speciella planer heller så jag tänkte att någonting lär nog ska komma emot mig, bara jag tar mig ut. Hann ta mig till garaget där Joakim stod och grubblade över funktionen av en gammal potatisplog. En sån där som man kan fästa bakom hästen. Vi drog ut den på gården och vände och tittade på den. Sedan slog det mig. Den kan man ju laga till en nummerskylt!


Och så var det hänt. Vi tog ner den gamla skylten som var eländigt smutsig och fastskruvad på en metallpinne vid vägen. Jag putsade skylten med lite vatten och fäste den på plogen med metalltråd.

Mera utrymme i garaget, och en ny och snyggare skylt vid vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s