Yoga Camp

Jag är en som yogar i perioder. Just nu är jag inne i en ”on” period. Det går till så att jag drar fram mattan här hemma och knäpper på någon yogavideo på youtube. Jag yogar helst ensam och hemma så detta fungerar bra för mig.

Ibland hoppar jag på någon utmaning, t.ex. den här och den här har jag provat. På senaste tiden har jag yogat mera utan band och känt efter själv vad jag behöver och när. Jag är ändå en rutinmänniska i grund och botten och har lätt för att falla in i gamla mönster. En som bara upprepar och kommer ingen vart.

Så nu har jag hoppat på en utmaning på 30 dagar. En riktigt bra start på det nya året. Och när vardagen sätter igång så har jag min trygga video att ta till. För då behöver jag yogan allra mest.

Bildkälla

Jag har yogat med Adriene tidigare (via youtube förstås) och hon är väldigt kunnig och rolig. För mig är det viktigt att kunna göra allting med lite humor, och det kan hon minsann.

Men min stösta förebild är nog min vän Johanna och jag hittar min motivation via henne. Det är nog via henne som jag alltid hittar tillbaka till yogan. Mitt mål är att ge yogan ett större utrymme i min vardag men också att utvecklas fysiskt.

Min kropp behöver rörelse och yoga är en bra och kompletterande rörelseform för mig. Här hemma utsätter vi oss tidvis för ganska stora fysiska belastningar genom olika arbeten på gården. Yogan hjälper kroppen att hålla ihop.

2 reaktioner på ”Yoga Camp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *