Vill bara säga hej

…och då. Hej till er som tittar in här nu som då, i väntan på någonting smaskigt, inspirerande eller annat roligt att läsa (men hamnar snopet att söka sig vidare i blogosfären). 

Hejdå säger jag till allt möjligt onödigt i mitt liv just nu. Det är väldigt tomt i mitt blogghuvud för tillfället, skrivandet har inget flyt alls. Däremot går all min energi åt till att rensa diverse olika hörn och delar av mitt liv. Jag har skrivit en rensningslista på allt som jag vill ha upprett inom snar framtid och tar itu med en sak varje dag, minst. Och när jag väl sätter igång så kan inget hejda mig.

Annat som vi sysslar med är att försöka färdigställa sådant som blivit halvfärdigt. Det är ju detaljerna som tar tid. Men så här är det i livet, ibland måste man stanna upp och reda upp lite för att kunna gå framåt.

Så vi kan kalla detta sportlov för renslov.


Lite konst mitt i skiten.

6 reaktioner på ”Vill bara säga hej

  1. Jag läser en fantastisk bok just nu om rensning som jag rekommenderar starkt! Marie Kondo – KonMari siivouksen elämänmullistava taika. Lånade från bibban. Läs den!

  2. Om inte annat kan du ju beställa den till bokbussen från annan bibba. Den är påriktigt superbra hjälp när man rensar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *