Vad gör man med ett telefonbord?

*INLÄGGET INNEHÅLLER SPONSORERADE PRODUKTER*

Mitt enda målningsprojekt i sommar bestod av detta gamla telefonbord eller telefonbänk som min kollega snickrat ihop på 90-talet. Med lite Byta-yta färg från Byggnadsapoteket och möbeltyg så var det gjort. Färgen som jag hade kvar räckte just och just till två omgångar. Och det behövdes nog inte mera än så till detta telefonbord.

1 (4)
Bänken före.

Jag behövde endast sandpappra bänken lätt innan jag började med målandet. Färgen som jag använde var precis densamma som med de röda stolarna. Röd färg och röd vax. Lätt att komma ihåg.

2 (1)
Bänken efter.

Osäker på om jag egentligen går bakåt i tiden och inte framåt. Det blir väl lite så då man har smak för det där gamla. Stilrent och snyggt tycker jag att det blev. Våra sommargäster fick vara smakdomare och det var det svarta tyget som vann över mina blommiga.

Ingen telefon kommer att stå här men telefonbordet ligger precis passligt då man kommer in genom dörren och vill sätta sig en stund utan att kliva hela vägen in. Alternativt kan man sätta sig ned på bänken och skriva i gästboken.

Det är viktigt att komma ihåg att linolja är självantändligt. Så se till att blötlägga trasor, penslar och svampar efter användning!

4 reaktioner på ”Vad gör man med ett telefonbord?

  1. Att måla om är så fantastiskt roligt och enkelt sätt att förändra sitt hem 😀 Jag målade ett skåp från blått till grönt i helgen, det är ett sånt där som har hängt med hela min livstid och funkat som allt från pysselskåp, linneskåp, skafferi och nu står det i vår tambur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *