Tankar om detox och läget

Ja, nu har det ju gått mer än två veckor sedan jag slutade min rensning av kropp och knopp. Och jag kan börja med att bekänna att min detox varade i en vecka ungefär, inte i två. En vecka räckte bra till för mig.

Några positiva förändringar som rensningen förde med sig var att huden blev renare och glansigare och jag fick mera energi. Sömnkvalitén blev bättre och jag fick en bättre rytm i sovandet överlag. Den största förändringen har nog ändå skett i mitt internetanvändande. Jag har fortsatt med att ta boken i handen istället för telefonen eller datorn. Vackert så.

Annat som är på agendan här hemma är att jag börjat jobba. Jepp, ni läste rätt. Jag fick ett vikariat här i vår byskola från skolstart till slutet av månaden. Det kom lite hastigt men samtidigt så är det roligt att jobba så nära hemmet. Tio minuter på cykel för att vara exakt. Jag har varit trött, men det beror inte på stress i arbetet den här gången. Utan helt enkelt på det att jag är känslig för förändringar.

Lite nyfiken är jag också på framtiden och vad den ska ha med sig. Fortsätter mitt vikariat i september? Hur kommer studierna att vara? Ska vi orka renovera i höst/vinter? Många öppna frågor men det känns helt okej faktiskt just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *