Sponsorerat inlägg: Billnäs Byggnadsapotek & Byta-yta

Inlägget är ett kommersiellt samarbete mellan Billnäs byggnadsapotek Ab 
och bloggen Livet bakom takana.


Nu ska jag passa på och visa de senaste alstren i fixade med färgen Byta-yta. Spegeln ovan har hängt med sedan studietiden i Vasa. Ramen är inte av trä utan av hårt plast. Färgen har jag tröttnat på för länge sedan.


Jag använde färgen vintage till ramen och det ofärgade möbelvaxet. Samma färgval som till vårt soffbord, men slutresultatet är helt olika. Det var ju inte så mycket yta att fixa till här men oj så stor skillnad!


Nu har spegeln hittat sin plats precis där jag tänkt mig att den skulle och fungerar ihop med tapeten. Den tidigare färgen skärde sig även med panelen.

Ett annat miniprojekt blev en griffeltavla som även den fick färgen vintage på sig. Tavlan är loppisfyndad och ramen är av trä. Lätt som en plätt att använda överbliven färg på diverse små projekt där hemma. Speciellt då underlaget kan vara nästan vad som helst.


Ännu hinner du använda en rabatt på 15% som Billnäs Byggnadsapotek erbjuder dig på alla Byta-yta produkter i deras sortiment fram till årets slut 31.12.2016. Två dagar kvar! Detta erbjudande gäller endast beställningar via webshopen. Använd koden ”takana” då du beställer och rabatten är din. Du kan klicka in dig på webshoppen här. Mera information om produkterna hittar du på Byggnadsapotekets webshop och på Byta-ytas egna hemsidor.

Det är viktigt att komma ihåg att linolja är självantändligt. Så se till att blötlägga trasor, penslar och svampar efter användning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *