Roadtrip och tillbaka till vardagen

Plötsligt så återgick man till vardagen. Sakta men säkert har kroppen hittat en vettig dygnsrytm. Flyttdammet har landat. Sakerna börjar hitta till sina rätta platser i hemmet. Fingrarna hittar rätta tangenterna på tangentbordet. Har loggat in på jobbet osv. Har befunnit mig i någon form av värmekooma hela juli med väldigt lite aktivitet i både knopp och kropp. Och då är det väl precis som det ska vara. Logga ut och ladda om.

Och nu då blicken är fäst i hösten så känns det irrelevant att blicka bakåt och berätta om den enda resan som blev gjord i somras. Men om jag håller mig kort och säger som så här: åk till östra Finland. Definitivt värt kilometrarna vi körde med paketbil. Vädret var undantagsvis ganska regningt just under de dagarna och det blev mera sightseeing i städer på cyklarna än naturupplevelser till fots i skogen. Vi skulle ändå inte ha klarat oss för det var för mycket mygg.

1 (2)
Utsikten från tornet i Puijo i Kuopio.

Så definitivt flera inrikesresor i framtiden för det är sist och slutligen ombytet som är det viktiga. Och vi har det så fint här i Finland med mycket att se och upptäcka. Tydligen har det med åren blivit allt viktigare för mig att ta ett ordentligt skutt bort från jobb och åtaganden direkt då det blir ledigt. Annars svävar jag i helt fel tillstånd under stora delar av ledigheten. Det här ska jag skriva upp och komma ihåg.

2 reaktioner på ”Roadtrip och tillbaka till vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *