Rensning av kropp och knopp

Nu är det dags för en liten rensning i både kropp och själ känner jag. Målet med denna rensning är att komma i kapp psykiskt och att nå en högre energinivå. Just nu är jag ganska trött och slut. Mina sömnrutiner är ganska dåliga och det samma gäller matrutinerna. Men så brukar det bli under sommaren.

Min detox består av tre områden

1. Kost

Under två veckor kommer jag att äta lättare. Jag kommer att lämna bort mjölkprodukter, alkohol, kaffe, svart te, socker, vita mjöl, rött kött, höna, hårda fetter och processerad mat. Jag kommer istället att satsa på ren mat bl.a. i form av frukter, bär, grönsaker, rotsaker, grönt te, nötter, frön, fisk och ägg.

2. Fysisk och psykisk aktivitet

Yoga blir det både morgon och kväll. Nyttomotion fortsätter här hemma, i skogen och i skären. Mera tid för tankearbete och meditation.

3. Internet

Minska tiden på internet och speciellt slösurfandet. Bloggandet går på paus, liksom läsandet av andras bloggar. Inga tv-program. Jag ska satsa mera på aktiviteter som läsning av riktiga böcker.


Vi återkommer om två veckor! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *