Projekt framgång

Jag är ständigt på jakt efter nya poddar att lyssna på. Det är inte lätt att hitta bra poddar, tycker jag. Eller rättare sagt sådana som verkligen intresserar mig och levererar det jag behöver. Nu har jag hittat en ny podd som är väldigt intressant och värdefull. I ett par dagar har jag lyssnat på alla avsnitt från podden ”Projekt framgång” med Kugge och Malin. I väntan på nästa avsnitt (borde komma på måndag) så kan jag passa på att skriva några ord om podden.

Lånad bild.


Hittills har det i podden pratats om bl.a. framgång, målsättningar och om att starta eget. Båda är egenföretagare så de har väldigt god insyn i ämnet. Med en företagare i huset så förstår jag verkligen hur värdefull informationen är. Det är heller inte uteslutet att jag själv blir egenföretagare i framtiden, så jag suger in alla kloka råd och tips. 

Även om man inte är intresserad av att bli företagare så finns det mycket att ta tillvara på ändå. Kugge och Malin funderar och filosoferar kring ämnet framgång. Något som Maria Österåker också skrivit om. Framgång är så mycket mer än bara prestation och materia. Att lägga upp mål i livet, är också något för alla. Man behöver inte vara företagare för att sätta upp mål i sitt liv. Genom att vi har klart för oss vad vi vill, så kan vi komma dit vi vill. För en tid sedan skrev Underbara Clara ett inlägg om vad hon tänker på då hon lägger upp sina mål. Också morotsliv har nyligen skrivit om ämnet.

Jag blir så glad och imponerad varje gång någon vill dela med sig av den kunskap man besitter. Här kan du hitta till podden och här kan du gilla deras sida på facebook.

4 reaktioner på ”Projekt framgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *