PALVELUT

Tarjoan mentaalivalmennuspalveluita luentojen, työpajojen ja yksilövalmennuksen muodossa. Työalueena koko Suomi lähtöpisteenä Vöyri. Etkö löydä etsimääsi palvelua? Älä epäröi ottamaan yhteyttä, löydämme varmasti asiaan sopivan ratkaisun.

Luennot ja työpajat

Luennot ja työpajat räätälöidään tavoiteryhmän toiveiden mukaan. Luentojen teema-alueet voivat käsitellä rentoutumista, itsetuntoa ja itseluottamusta, tavoitteiden asettamista, motivaatiota, stressinhallintaa, asenteita, keskittymistä ja elämäniloa. Ohjelma muokataan ryhmän mukaan.

Esimerkkejä luennoista:

  • Mentaalivalmennusta arjessa
  • Itsetunto pähkinänkuoressa
  • Ressaa oikein!

Kysy tarjousta!

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa harjoitusohjelmaa tehdessä perustana on aina valmennettavan omat tarpeet, tavoitteet ja toivomukset. Tapaamme sopimuksen mukaan Raaseporissa. Tarpeen mukaan valmennus voidaan myös järjestää muualla. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi suosittelen, että tapaamme vähintään 3-5 kertaa.

Yksilövalmennuksen hinta:

60 euro/kerta (sis. alv 24 %)

Tapaamisen kesto on n. tunti/kerta. Ensimmäinen valmennustapaaminen kestää hieman kauemmin, n. 90 minuuttia. Hintaan sisältyy sinun toivomusten ja tarpeiden mukaisesti räätälöity harjoitusohjelma.