Nya boden

Vi har en gammal snickarbod där jag samlat mina krukor och allt möjligt annat trevligt som kan vara bra att ha då man grejar ute. Nu hände det ändå att det blev lite oreda i utrymmet. Dels pga att utrymmet är beläget så långt in i uthuset och dels för att jag varit slarvig med att hålla ordning. Nåväl, jag är fortfarande inne i en rensningsfas och där går ingen säker, inte ens mina krukor. 

Den nya boden med
bättre ordning.
Men nu är problemet löst och jag har flyttat! Efter lite blod, svett och tårar och enormt med tålamod så har vi rensat och röjt utrymmet bredvid växthuset åt mig. Utrymmet har varit ett gammalt traktorskjul.

Hemtrevligt ska det ju vara.


Nu kommer jag snabbt åt det jag vill ha och har tillräckligt med naturbelysning. Fönster saknas men de gamla garagedörrarna släpper in rikligt med ljus. Det går lätt att sopa rent och att bära saker både in och ut. Dessutom är nya boden bredvid växthuset.

Ett gammalt torkskåp fungerar som förvaring
för mina ”innekrukor”.


Ungefär hälften av mitt dyrbara skrot fick komma med och resten får grannar, släkt och vänner rota igenom. En del går säkert vidare till Stormossen, för vad sjutton gör jag med cirka femtio kastrull lock?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *