Nu nalkas semester

Ungefär ett år sedan jag blev färdig med mina studier i mental träning och det blev klart att jag skulle börja jobba på högstadiet i Ekenäs fr.o.m. hösten. Har hållit ganska låg profil, dels för att jag faller lätt för nyhetens behag och tycker att allt är bara skoj då det är nytt, men också för att många saker varit rätt så oklara. Först efter en tid kan man ge en vettig analys på hur det egentligen går.

Men ”dippen” som jag fasade för har inte kommit och jag har trivts bra i mitt lärarjobb. I augusti fortsätter jag på samma skola och för att företaget ska få plats så jobbar jag inte fullt ut som lärare. Och vad som kommer till boendet så har det löst sig och vi kommer att bo i mitt barndomshem då vi vistas i Karis.

memyselfandi (1)

Nu då? Semester tack. Inte riktigt än kan jag släppa loss. Har haft några arbetsuppdrag på företaget här i juni och hemsidan ska uppdateras. Plus lite pappersarbete hitochdit men sedan räknar jag med att kunna vara ledig hela juli.

Det bästa är ju att mina to-dos för tillfället går att fixa var som helst så jag har tagit mig upp till Vörå för att lättare komma in i semesterstämningen. Och eftersom ena foten ändå är här i Österbotten så passar det ju ypperligt att tillbringa tid i mitt andra hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *