Min blogglista del 2

Och vi fortsätter med resten.


Linas favorit är en nykomling på min lista. Hittade hennes instakonto av en slump och via den hittade jag till hennes blogg. Här får jag en hel del inspiration till smoothies och annat hälsosamt. Ännu mera inspiration får man via hennes instakonto @linasfavorit, där uppdateringar sker oftare.

Bild från Pixabay

Malin Båtmästar, också en inspirationskälla vid matlagning. Speciellt nu då recepten allt som oftast är glutenfria. På senaste tiden har Malin tagit in mera vegetariska alternativ och det är jag tacksam för. Det är just där som jag känner mig så okunnig och har under en längre tid varit så trött på allt jag åstadkommer i köket. Jag varierar för lite och allt smakar lika. I bloggen skriver Malin också allmänt om företagande och sitt liv som matkreatör, intressant.

Från Lundagård bloggen får jag renoverings- och inredningstips. Det är nog den enda renoveringsbloggen jag följer. Den här bloggen har jag följt under flera års tid men den är alltid lika aktuell.

Linn Jung. Skriver bara så otroligt bra och roligt. Tar ställning till aktuella samhällsfrågor och lyfter fram sådana själv. Linn går igenom en utmattning just nu och naturligtvis är det väldigt beklagligt, men samtidigt lägger hon ord på många av de känslor som jag själv gått igenom. Har bara själv inte kunnat utrycka mig så där skickligt. Hög igenkänningsfaktor.

Morotsliv är ett bra uppslagsverk och hälsosajt då jag vill kolla upp fakta om vad allt man kan göra med något specifikt livsmedel. Dessutom blir jag så klok och upplyst om olika kemikalier och vad man kan ersätta dem med istället. Ila, personen bakom morotsliv, är en väldigt skicklig föreläsare. Har deltagit på en föreläsning och en kurs. Rekommenderar varmt!

Underbara Clara inspirerar med sitt ”landeliv”. Främst inspireras jag av hur hon skapat sitt eget bränd via bloggen och genom sin livsstil. Pyssel, tips, inspiration… You name it. Mångsidig blogg.

Nu märker jag faktiskt att jag inte har en enda man på min lista. Tips mottages. Sporadiskt läser jag också andra bloggar. Går in på Sevendays och scrollar eller på Blogoteket. Ibland går jag igenom andras blogglistor och läser mig vidare. Då kan man nog hamna var som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *