Min blogglista del 1

Upptäckte här för en tid sedan att min blogglista plötsligt försvunnit. Antagligen i samband med någon uppdatering. Så medan jag lade upp den på nytt tänkte jag att varför inte köra en liten presentationsrunda av de bloggar jag har på min lista. Varför de finns där och varför jag tycker om dem. Många av dem har jag följt i flera år, och fortsätter säkert i några år till.

Bild från Pixabay


Högst upp på listan har vi Anci. Henne har jag lärt känna via kursen i mental träning på Norrvalla. Tillsammans blir vi klokare under ett par närstudiedagar i månaden (och lite däremellan också). I sin blogg delar hon med sig av sina tankar och filosoferar kring allt mellan himmel och jord. När man besöker hennes blogg behövs tid och lugn för den levererar på djupet och väcker tankar hos en själv. Inget man scrollar igenom i ett huj.

Anne Hietanens blogg läser jag för att jag tycker den är rolig. Dessutom kan jag räkna med att det allt som oftast finns någonting nytt att läsa då jag tittar in. Det behöver nödvändigtvis inte vara långt men någonting nytt. Ej heller följer bloggen ett visst tema utan man kan snubbla över vadsomhelst.

Joije är min kompis sedan flera år tillbaka och är bosatt i Karis. Faktiskt så har vi träffats via hennes fästman och blev snabbt goda vänner. Hon skriver mycket om sin vardag och vad som är på gång. Det är tacksamt med tanke på mig då vi så sällan syns med så många kilometrar mellan oss. Just nu är hon inne i vecka 39 (!), spännande tider för hela familjen.

Kakkakaffe, eller Evas blogg har jag hittat till iom vår gemensamma TSW resa och för det gemensamma intresset för hälsa och friluftsliv. Eva vandrar mycket med sin familj och vistas mycket ute i naturen. Hon är utbildad gymnastiklärare och skriver om sin vardag med allt vad det innebär. Dessutom är hon företagare. Mycket intressant på gång där.

Kläder & Kvalitet med Elin Sandholm. Det har varit riktigt roligt att följa med Elins resa som företagare. I bloggen finns mycket matnyttigt gällande hållbara lösningar i garderoben och olika tricks man kan göra. Dessutom är hon otroligt skicklig på att skapa. Jag dreglar efter hennes multifunktionella klänningar som dessutom är made in Karis.

Lev mer på mindre är en blogg om självhushållning och allt annat tokigt som händer och sker på Flemmingsbacken där Maria Österåker bor med sin familj. Den här bloggen har jag läst i flera år och jag har typ alla hennes böcker. Så otroligt inspirerande, lättsam och underhållande blogg. Dessutom får jag bra påminnelser om vad som är aktuellt att greja på med ute på gården. Faktiskt så har vi bokat in henne med marthorna i november och ska få lyssna på föreläsningen Vegetarianresan. Ska bli intressant.

Förtsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *