Laddad inför ny vecka

 En ny vecka har börjat, men mina tankar är ännu i den förra. Först två lärorika dagar på Norrvalla med mina härliga kurskamrater och sedan möten med mina fina vänner i Helsingfors. Det har varit så otroligt mycket känslor i luften. Tårar har runnit av såväl skratt som gråt.

Vi behöver alla omges av positiv energi i våra liv. Då klarar vi när det stormar. Jag är så innerligt glad över de människor jag har i mitt liv just nu. Så många fina och underbara. Ni är alla guld värda <3


” No person is your friend who demands your silence, or denies your right to grow ”

Bilderna är lånade här
P.S. Under våra kursdagar i Norrvalla förra veckan, hade vi ishockeyspelaren Erik Riska på besök. Han bloggar för Sevendays och jag och min kurskamrat Roland pratade en stund med honom om vår utbildning. Här hittar du inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *