Jag kastar mig

Igår gjorde jag något nytt. Jag kastade mig in i en situation som var alldeles ny för mig. Jag fick tillfälle att dra en inspirationskväll med föreläsning för vår marthakrets här i Vörå. Temat för kvällen var mental träning, vad det är och hur man kan tillämpa träningen i sin egen vardag. Det var väldigt spännande tyckte jag. Det är ju precis inget nytt för mig att stå inför en grupp, men oftast arbetar jag med barn och ungdomar. På senaste tiden har jag vidgat mina vyer till vuxna i olika åldrar och jag känner att det finns så mycket nytt att lära sig just här.

Det är roligt att våga ta steget och prata om det jag verkligen brinner för. Och det är nog människan, i all sin sköna helhet. Individens möjligheter och ansvar när det kommer till det egna välmåendet. Höjandet av den egna livskvalitén och de positiva effekterna det kan ha i livet. Väcka tankar och diskussion, och komma i kontakt med likasinnade människor. Nå ut till människor och samtidigt gå framåt själv.
”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”

– Platon
”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”
– Platon
– See more at: http://www.lifevision.se/vad-vi-gor/resurser-for-livet/citat/#sthash.Ns47zD2s.dpuf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *