EN PODCAST OM HÅLLBARHET – GRÄSROTSPODDEN

Idén till en podcast om hållbarhet föddes redan innan pandemin. Efter ett tag av dividerande med min poddpartner Elena Horttana kom vi igång. Elena hittar ni på @livetochgarnet och mig på @livetbakomtakana på Instagram.

Mitt hjärta har länge slått för hälsa och hållbarhet. Att dessa intresseområden går hand i hand är också en självklarhet för mig.

Gräsrotspodden är till för alla som är intresserade av en hållbar vardag. Vi vill hålla det enkelt och begripligt utan pekpinnar. Inspirera och peppa framom att deppa, även om vi egentligen vet att förändringar för klimatet borde göras snabbt.

Vänskap blir till en podcast om hållbarhet

Elena och jag är gamla vänner och har lärt känna varandra redan i lågstadiet. Båda är både klass- och ämneslärare, men vårt sanna intresse ligger i hållbarhet. där har vi också hittat en kontaktyta som vi vill dela vidare.

I en värld där allting händer snabbt och det krävs snabba tag av konsumenten för att skapa en hållbar tillvaro. Kan det vara riktigt skönt att lyssna på vad man som enskild individ kan göra på gräsrotsnivå för att bidra till en mer hållbar värld.

Gräsrotspodden-en podcast om hållbarhet.

En insikt som vi fått längs vägen är hur otroligt mycket man lär sig då man väl sätter igång. Tänk att två glada amatörer kan sätta ihop en podcast om hållbarhet, publicera ett avsnitt och få ut det i universum. Hur häftigt som helst.

Samarbetspartners vi vill tacka

Hjälp har vi fått av Emilia Nyberg med fotografier och det grafiska. John Lönnfeldt i sin tur har komponerat vår jingel. För att kunna finansiera detta har vi fått stöd av Sparbanksstiftelsen Karis-Pojo. Tack!

Du hittar alla avsnitt på min hemsida i menyn under ”Podd”. Gräsrotspodden kan följas på Instagram, Facebook och YouTube.

I första avsnittet berättar vi lite kort om oss själva och vad hållbarhet innebär för oss. Nästa avsnitt kommer att handla om julen och hur vi tänker kring det.

Du kan lyssna på första avsnittet här:

Avsnitt 1 – Om podden och om oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *