Första skoldagarna

Nu har jag deltagit i dom två första närstudiedagarna av mental tränarutbildningen på Norrvalla. Två intensiva men väldigt lärorika dagar. Vi kommer att träffas en gång i månaden (2 dagar) ända fram till maj.

Under första dagen så kände jag en enorm känsloladdning släppa och jag var nära gråten då vi ställde oss i ring för första gången. Allting bara klickade och jag kände att jag var på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Ibland kan det bara ta sin tid innan man hittar det där man brinner för. För mig har det varit mycket frågan om att våga göra det jag egentligen brinner för. Och det är inte idrott som jag så många gånger trott, utan det är mera hälsa som jag intresserar mig för.Efter att det i våras blev klart att jag ska delta i utbildningen så har jag många gånger fått besvara frågan om vad en mental tränare gör. En mental tränare jobbar med träna människans mentala styrka. Genom mental träning kan man stärka sig själv på det mentala planet så att man lättare kan hantera livet i sig, allt från vardag till kris, idrottsprestationer till förändrade livssituationer. Under det första året kommer vi att arbeta mycket med oss själva och under det andra året blir det mera fokus på kunden. 

Det känns pirrigt, härligt, spännande, intressant och så fruktansvärt roligt. Ett virrvarr av alla känslor på en och samma gång.

2 reaktioner på ”Första skoldagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *