Föreläsning om mental träning

Den Västnyländska djungeltrumman fungerar så otroligt bra när det kommer till marknadsföring. Jag hann aldrig marknadsföra min första föreläsning nu i november här på bloggen innan den var fullsatt. Men ifall du missade den första så ordnar jag en till föreläsning med samma tema och innehåll den 7.12 på Arbis i Karis. Det finns ännu ett antal platser kvar till den föreläsningen. Beskrivning och anmälningsinformation till föreläsningen hittar du nedan.

3 (3)

Mental träning i vardagen

Vad är mental träning och hur hushåller vi våra egna resurser så att vi orkar och har energi? Strävan efter att bli “fysiskt fit” är stor idag, men hur ligger det till med vår mentala styrka? Vad innebär det att vara ”mentalt fit” och hur kan du på egen hand träna din mentala styrka?

Föreläsningen ”Mental träning i vardagen” ger dig konkreta tips och verktyg som är användbara då vardagen utmanar. Du behöver inte vara en idrottare för att behöva mental styrka. Alla prestationer är lika viktiga, både stora och små. Vi utmanas hemma, på jobbet, på fritiden och i våra relationer.

Jag som föreläser heter Jenny Sinisalo och är mental tränare och lärare. Mitt intresse för mental träning väcktes efter att ha varit sjukskriven för utmattningssyndrom i omgångar. Mental träning har varit användbart i min vardag, både privat och i arbetslivet.

Hjärtligt välkommen!

Plats: Arbis i Karis, Klassrummet Helmer (Gamla stadshuset)
Pris: 5 €, betalas på plats
Anmälan: genom att fylla i formuläret
https://goo.gl/forms/tOf6KuECgMCD09iX2

Begränsat antal platser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *