Ett sommarprat i min smak

Sommarpratarna har också i år berikat min sommar. Vill speciellt lyfta fram Christoph Treiers sommarprat som jag lyssnade på alldeles just. Vi är ju inom samma bransch, så mycket av det han säger är bekant från det jag studerat inom mental träning men också från en föreläsning med honom från i våras. Vi var där med några av mina kurskamrater. Kloka ord med bra vardagsexempel som berör garanterat var och en. Tycker speciellt bra om exemplet med taxichauffören som handlar om att lägga tydliga och attraktiva mål för sig, inte sådana mål som man vill undvika. Ingen säger åt en taxichaufför adressen dit man inte vill åka. För övrigt så talar han också om hur det är att vara utlänning i Finland.

Bildkälla: Yle

Lyssna vetja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *