En helt vanlig måndag

Idag händer absolut ingenting. Egentligen vill jag vara effektiv så tusan men måste hålla tillbaka och låta kroppen ta det lugnt idag. Min axel tog stryk då jag försökte dra igång röjsågen i helgen. Så jag tar det säkra före det osäkra och trycker på paus. Klappar katten, pratar med mamma i telefon och lyssnar på Projekt Framgång.Lite småjusteringar i bloggens layout (igen!), tycker om att prova mig fram så ni får ha tålamod med mina experiment. Säg gärna till om något ser riktigt tokigt ut, annat än min profilbild från -97. Men lika fräsch är jag ännu, kolla nu fast på min selfie från idag. Joakim tyckte t.ex. att den förra layouten på bloggen gav honom migrän… Hihi, stämmer så inte men jag förstod nog pointen.

2 reaktioner på ”En helt vanlig måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *