Den blomstertid nu kommer

Äntligen här. Semestern. Sommaren. Friheten. Men det är inte enbart semestern som börjar nu, utan jag tar också ett hopp in i det okända. Jag som alltid har allting planerat. Jaiks. 


Hösten är ganska öppen för min del och så får det vara. Det som är säkert är att jag inte kommer att fortsätta på mitt nuvarande arbete. Att avstå från ett heltidsarbete med full lön och semester, kan verka en aning galet i dessa ekonomiskt svåra tider. Men det känns nog som det enda kloka för mig just nu. Underbara Clara skrev ett inlägg häromdagen om en bekant till henne som likaväl kunde vara jag. Så om ni läser inlägget och kommentarerna så förstår ni varför jag inte kan fortsätta så här.

Jag lämnar ekorrhjulet helt enkelt. Det är inget för mig. Eller kanske är det, men då kan jag alltid komma tillbaka. Måste prova på något annat. Hitta en annan rytm som passar mig bättre. Kanske misslyckas jag, men den risken får jag ta. Sen vet jag åtminstone. 


Do what you feel in your heart to be right – for you´ll be criticized anyways. 

– Eleanor Roosevelt

Så nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Utrymme för möjligheter och kreativitet. Tid för att landa och lyssna på vad jag vill innerst inne. Tid för att göra sådant som jag vill. Jag har anmält mig till mental tränar utbildningen på Norrvalla här i Vörå, med start i september. Så där börjar jag. Resten klarnar väl med tiden tänker jag.

Till sist vill jag önska en riktigt avkopplande, trevlig och skön sommar åt alla lärare (ni är alla guld värda!) men också åt alla andra. Själv tänker jag njuta av varje lediga stund. Ta det lugnt och inte ha bråttom. Vara hemma, sova mycket och umgås med nära och kära. 

2 reaktioner på ”Den blomstertid nu kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *